press to zoom

press to zoom
83492793_141421477325124_7612120583383285760_n
83492793_141421477325124_7612120583383285760_n

press to zoom

press to zoom
1/4

THE CLOUD

As members of The NO Collective we worked with local students to transform a space into an installation. To start and get to know our students we created a relaxed, fun, informal space for a free flowing discussion to find out what they wanted to bring to their hometown. We found that modern ways of communication was a key aspect and concern for them. Mobile phones/digital technologies making for a more insular society. We worked with the students to take the concept of taking people out of a shopping centre and transporting them to a different world, capitalising on the shopping centre's facilities-the lifts. The lift was transformed taking away the feel of a shopping centre lift to transport the public to a different space. Once the doors opened you were submerged into a cloudy white space consisting of a desk with pen and paper where people would write letters to people they are estranged from with the idea to encourage them to reconnect in an old fashioned way.

no.png
1.png